Čas na přípravu:

| 1 řapík | Rebarbora |
| 2 lžíce | Mléko |
| hrst | Vlašské ořechy |
| 100 g | Cukr krupice |
| 170 g | Hladká mouka |
| 1 ½ lžičky | Prášek do pečiva |
| 4 lžíce | Máslo |
| ½ lžičky | Sůl |
| 1 | Vejce |
ZRebarboru v misce prosypte trochou cukru a nechte aspoň půl hodiny stát, ale klidně i přes noc. Občas promíchejte. Zbylý cukr spojte s moukou, práškem do pečiva a solí. Vejce rozšlehejte, vlijte k němu šťávu, kterou rebarbora pustila, mléko a rozpuštěné máslo. Suchou směs přimíchejte k vejci s mlékem. Vmíchejte rebarboru (odkapanou) i ořechy a těsto přesuňte do vymaštěné formy na biskupský chlebíček. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi hodinu, pak otestujte špejlí. Deset minut nechte chladnout ve formě, pak vyklopte.