Čas na přípravu:

| 2 prsa | Kuřecí maso |
| 1 ks | Cibule |
| 4 stroužky | Česnek |
| ½ lžíce | Vinný ocet |
| Voda | |
| ⅓ lžičky | Třtinový cukr |
| 4 lžíce | Olej |
| ½ lžičky | Hořčičná semínka |
| dle chuti | Chilli |
| ⅓ lžičky | Kardamom |
| ½ lžičky | Koriandr |
| ½ lžičky | Kurkuma |
| ⅓ lžičky, kuličky | Pepř |
| ⅔ lžičky | Římský kmín |
| 2 cm, závitek | Skořice |
| 2 cm | Zázvor |
| ½ lžičky | Sůl |
Nejprve nachystáme pastu Vindaloo. Rozemeleme římský kmín, chilli, pepř, skořici a hořčičná semínka. Přidáme cukr, sůl a ocet a promícháme. Nakrájíme cibuli na půlkolečka a osmahneme na pánvi na oleji. Nazlátlou cibuli vyjmeme z oleje a rozmixujeme s 2 lžícemi vody na pyré. Vmícháme ke koření. Vzniklou pastu je možno připravit předem a zmrazit.
Zázvor a česnek oloupeme, nahrubo nasekáme, přidáme 2 lžíce vody a rozmixujeme na pyré.
Kostičky masa obděláme na zbylém oleji v pánvi a vyjmeme. Do pánve poté dáme zázvorovo-česnekové pyré a chvíli opečeme. Přisypeme kurkumu a koriandr a opět chvilku opečeme. Do pánve vrátíme maso, přidáme pastu Vindaloo a tolik vody, aby bylo maso ponořené.
Pod pokličkou vaříme 45 minut.
Chilli je možné přidat do hotového pokrmu podle vlastního prahu bolesti.