Čas na přípravu:

| 2 řízky | Kuřecí maso |
| 2 | Cuketa |
| 6 | Jarní cibulka |
| 150 g | Rukola |
| 150 g | Zelené fazolky |
| 4 lžičky | Citronová šťáva |
| 1 lžička | Vinný ocet |
| 1 lžíce | Olivový olej |
| Pepř | |
| 1 lžička | Dijonská hořčice |
| Sůl | |
| 4 lžičky | Med |
Fazolky krátce povaříme. Do pekáčku naskládáme cibulky (bez nati, podélně přeřízlé) a fazolky, pokapáme olejem a octem. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C na 15 minut. Kuřecí řízky posolíme, opepříme a potřeme olejem a z obou stran ogrilujeme. Na talíře rozdělíme rukolu, cuketovou směs a na ni položíme pokrájené kuřecí řízky. Nakonec pokapeme zálivkou, kterou získáme smícháním medu, hořčice a citronové šťávy. Podáváme s pečivem.