Čas na přípravu:

| 700 g | Brambory |
| 1 stroužek | Česnek |
| 350 g | Špenát |
| dle chuti | Jogurt |
| 1 lžička | Citronová šťáva |
| 50 g | Máslo |
| 2 lžíce | Olivový olej |
| ½ lžičky | Hořčičná semínka |
| dle chuti | Pepř |
| 2 lžičky | Římský kmín |
| 1 lžíce | Zázvor |
| dle chuti | Sůl |
Brambory pokrájíme a uvaříme. V moždíři smísíme koření, citrónovou šťávu a vodu.
Na pánvi rozehřejeme máslo a olej a opečeme na ní brambory. Odložíme je bokem a na malou chvilku přilijeme koření. Počkáme, než se z něj odpaří tekutina a přidáme špenát, který lehce opečeme, aby povadl. Na závěr opět přidáme brambory, aby se prohřály.
Dle chuti přidáme chilli a servírujeme s bílým jogurtem.