Čas na přípravu:
2 malé konzervy | Tuňák |
1 | Jarní cibulka |
1 kelímek | Cottage cheese |
100 g | Lučina |
2 lžičky | Kari |
Pepř | |
½ lžičky | Citronová kůra |
Sůl | |
400 g | Listové těsto |
1 | Vejce |
V míse smíchejte sýry, nakrájenou cibulku, tuňáka, sůl a pepř, citronovou kůru a kari. Listové těsto rozválejte na lehce pomoučněném válu nebo lince a vykrájejte z něj čtverečky. Do středu každého dejte lžičku tuňákové náplně a překlopte do trojúhelníčku. Konce pečlivě a pevně zmáčkněte k sobě, potřete našlehaným vajíčkem a dejte péct na zhruba 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Povrch je možno před pečením posypat černým sezamem.
© Apetit