Čas na přípravu:

| 2 prsa | Kuřecí maso |
| 1 | Cibule |
| ½ kelímku | Zakysaná smetana |
| 1 hrst | Hrozinky |
| 1-2 lžíce | Olej |
| 2 lžíce | Kari |
| Pepř | |
| Sůl |
Maso nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme polovinou kari. Cibuli nakrájíme na kolečka, rozehřejeme na pánvi olej a společně s rozinkami ji necháme zesklovatět. Na poslední minutu přisypeme na pánev též zbylé kari.
Cibuli s rozinkami z pánve odstraníme a začneme na ní opékat maso (cca 2 minuty po každé straně). Když je hotové, vyjmeme je a na pánev vrátíme cibuli. Zalijeme smetanou a mícháme, než se suroviny spojí. Vrátíme do omáčky maso a ještě asi pět minut povaříme.
Podáváme s rýží.