Přihlásit

Tagliatelle al Salmone

Druh: Hlavní jídla – ryby, autor: , přidáno

Čas na přípravu:

Tagliatelle al Salmone

Ingredience

(2 porce)

1 podkova Losos
½ Cibule
nať Petržel
1 kelímek Zakysaná smetana
balíček Tagliatelle Těstoviny
Olej
4 snítky Rozmarýn
Sůl

Postup

Maso vykostíme, zbavíme kůže, pokrájíme na větší kostky a dobře osolíme. Na oleji zpěníme cibulku a osmahneme rybu. V mixéru rozmixujeme smetanu s petrželovou natí a rozmarýnou. Přidáme k lososu a prohřejeme. Promícháme s uvařenými těstovinami a podáváme.

Poznámka

Není nutné použití mixéru. Je též možné do hrnce přidat zvlášť smetanu a koření, které je ovšem nutno předem rozetřít v moždíři. Krmě takto získá větší aroma z rozmarýnu.