Čas na přípravu:

| 300 g | Kuřecí maso |
| 50 g | Šunka |
| 50 g | Eidam |
| 50 ml | Bílé víno |
| 1 lžíce | Hladká mouka |
| 1 lžíce | Olej |
| Pepř | |
| 100 ml | Bujón |
| Sůl |
Kuřecí prsa rozřízneme a naklepeme. Osolíme, opepříme a dáme na ně plátek šunky a sýra. Plátky masa přeložíme, sklepneme paličkou a upevníme kuchyňskými jehlami nebo párátky. Kapsy obalíme v mouce a opečeme na oleji.
Přidáme máslo, mírně podlijeme vývarem a vínem, vložíme do předehřáté trouby a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou doměkka asi 40 minut.
Z hotového masa odstraníme jehly a kapsy překrojíme. Podáváme přelitá přírodní šťávou s vařenými bramborami.