Přihlásit

Two-onion pork

Druh: Hlavní jídla – vepř, autor: , přidáno

Čas na přípravu:

Two-onion pork

Ingredience

(4 porce)

½ kg Vepřové maso
1 Cibule
trocha Česnek
10 cm Pórek
4 lžíce Alkohol (obecný)
½ lžíce Cukr krupice
1 lžíce Škrobová moučka
1 ½ lžíce Olej
trochu Pepř
2 lžíce Ocet
4 lžíce Sojová omáčka

Postup

Z poloviny sojové omáčky, poloviny alkoholu, oleje, škrobu a pepře uděláme marinádu, do které na noc dáme maso nakrájené na kostičky.
Rozehřejeme olej a ochutíme česnekem. Necháme zhnědnout maso a přidáme cibuli nakrájenou na proužky. Po chvíli přidáme stejně nakrájený pórek.
Vše chvíli dusíme a přilijeme směs zbylých surovin, promísíme.