Čas na přípravu:

| ½ kg | Vepřové maso |
| 1 | Cibule |
| trocha | Česnek |
| 10 cm | Pórek |
| 4 lžíce | Alkohol (obecný) |
| ½ lžíce | Cukr krupice |
| 1 lžíce | Škrobová moučka |
| 1 ½ lžíce | Olej |
| trochu | Pepř |
| 2 lžíce | Ocet |
| 4 lžíce | Sojová omáčka |
Z poloviny sojové omáčky, poloviny alkoholu, oleje, škrobu a pepře uděláme marinádu, do které na noc dáme maso nakrájené na kostičky.
Rozehřejeme olej a ochutíme česnekem. Necháme zhnědnout maso a přidáme cibuli nakrájenou na proužky. Po chvíli přidáme stejně nakrájený pórek.
Vše chvíli dusíme a přilijeme směs zbylých surovin, promísíme.