Čas na přípravu:

| 4 prsní řízky | Kuřecí maso |
| 4 hrsti | Baby špenát |
| 600 g | Brambory |
| 200 g | Hrášek |
| 4 lžíce | Parmezán (Gran Moravia) |
| 2 lžíce | Vinný ocet |
| 3 lžíce | Olivový olej |
| Pepř | |
| Sůl | |
| 1 | Bílky |
Zahřejte gril na střední teplotu a pekáček vyložte alobalem či pečicím papírem. Brambory omyjte a nakrájejte na kostičky. Bílek prošlehejte na talíři s trochou soli a pepře. Parmazán dejte na jiný talíř. Maso protáhněte bílkem, pak sýrem. Grilujte cca 12 minut dokřupava, jednou otočte. Mezitím vařte brambory 10 minut, na poslední 3 minuty přihoďte hrášek, pak sceďte. Smíchejte se špenátem, octem, olejem, osolte a opepřete. Rozdělte na talíře, jezte s kuřetem.
© Apetit