Čas na přípravu:
| 2 malé konzervy | Tuňák |
| 1 | Jarní cibulka |
| 1 kelímek | Cottage cheese |
| 100 g | Lučina |
| 2 lžičky | Kari |
| Pepř | |
| ½ lžičky | Citronová kůra |
| Sůl | |
| 400 g | Listové těsto |
| 1 | Vejce |
V míse smíchejte sýry, nakrájenou cibulku, tuňáka, sůl a pepř, citronovou kůru a kari. Listové těsto rozválejte na lehce pomoučněném válu nebo lince a vykrájejte z něj čtverečky. Do středu každého dejte lžičku tuňákové náplně a překlopte do trojúhelníčku. Konce pečlivě a pevně zmáčkněte k sobě, potřete našlehaným vajíčkem a dejte péct na zhruba 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Povrch je možno před pečením posypat černým sezamem.
© Apetit